Na bijna 29 jaar als schoonheidsspecialiste gewerkt te hebben was ik op een punt in mijn leven aangekomen dat ik voelde dat het tijd was om mijn hart te volgen om van het uiterlijk naar het innerlijk te gaan.

Een paar jaar geleden ben ik mij gaan verdiepen in de Germaanse geneeskunde, door middel van de biologische wetten anders kijken naar klachten en ziek zijn. Tijdens deze workshops hoorde ik over de NEI-methode en werd enthousiast. Ik heb de opleiding Energetisch Gezins- NEI Therapeut gevolgd en ben ik gaan voelen dat het zo ontzettend fijn is om met mijn opgedane kennis mensen te mogen ondersteunen in emotionele processen van het leven. Het is prachtig om dichtbij de mensen te mogen komen, het vertrouwen te krijgen en hen te mogen ondersteunen. Tijd dus om Huidverzorgingsstudio Jacqueline los te laten en door te gaan als Je-Zelf-In-Zicht.

Je-zelf-In-Zicht staat voor: Zelf-In-Zicht is belangrijk om Je-Zelf steeds beter te leren kennen. Door In-Zicht in Je-Zelf ga je zien en voelen hoe mooi je bent, dat je mag zijn wie jij bent. ‘Zicht’ in het nu maar ook ‘Zicht’ op de toekomst. Waar wil je heen? Manifesteren!

Graag verwelkom ik je in mijn sfeervolle salon, waar je terecht kunt voor NEI-therapie, systeemopstelling, ontspannen op de Satori Wellness Lounger, huidadvies, Medex huidverzorgingsproducten en advies en begeleiding over een betere gezondheid van ‘binnenuit’: Eqology Omega-3, voedingssupplementen van Innerwave, keltische mineralen en het volgen van een Detox-vastenkuur.

Mijn salon is een plek waar je fysieke, emotionele, mentale en energetische balans kunt vinden.

Ik verheug me erop om je te zien bij Je-Zelf-In-Zicht.

Warme groet,
Jacqueline