Bereikbaar

Ik werk op afspraak. Een afspraak maken kan per e-mail, via WhatsApp of door een afspraak aan te vragen via de website. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor het inplannen van je afspraak.

Heb je vragen of opmerkingen of wil je informatie over een behandeling, product of kuur? Dan kan dit ook per e-mail, via WhatsApp of door het contactformulier in te vullen.

Cadeaubon en producten afhalen

Wil je een verzorgingsproduct of cadeaubon halen zonder dat je een afspraak hebt? Deze kan je bestellen via de WhatsApp winkel, ‎volg deze link om de catalogus te bekijken in WhatsApp: ik neem dan contact met je op over het moment van afhalen.

Cadeaubon; deze is vanaf de aankoop een jaar geldig en inwisselbaar voor elke behandeling en/of huidverzorgingsproducten.

Huisregels afspraken

Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen dan is een consult op afstand mogelijk. Als je afspraak niet door kan gaan, geef dit dan zo snel mogelijk door. Er kan dan iemand anders in jouw plaats komen. Voor afspraken die minimaal 48 uur van te voren zijn afgezegd, worden geen kosten in rekening gebracht. Afspraken die niet of te laat geannuleerd worden, ben ik genoodzaakt om voor 50% bij jou in rekening te brengen.