NEI Therapie

NEI (Neuro Emotionele Integratie), is in Nederland doorontwikkeld door arts Roy Martina. NEI is een unieke methode om de oorzaak van onverwerkte gebeurtenissen, emotionele problemen en lichamelijke klachten op te sporen. Je gaat naar de oorzaak van je klachten en herstelt de balans. Oude patronen laat je los, waardoor symptomen zoals fysieke, emotionele, mentale en energetische klachten verdwijnen. Lange praatsessies zijn niet nodig. Ook herbeleving van trauma’s hoeft niet. De kracht van NEI is dat je snel tot de kern van het probleem komt.

Hoe werkt NEI

NEI richt zich op de oorzaak van problemen en het loslaten van blokkades. Het gaat dus niet om het behandelen en onderdrukken van symptomen. We kijken voorbij de klacht en gaan op zoek naar de oorsprong ervan.

NEI gaat ervan uit dat vrijwel elke ziekte, pijn of klacht een emotionele oorsprong heeft. Alles wat je meemaakt in je leven wordt opgeslagen in je onderbewustzijn. Veel van je ervaringen ben je vergeten of heb je weggestopt omdat deze je een onaangenaam gevoel geven. Elke emotie die nog niet verwerkt is blijft invloed uitoefenen zonder het idee dat je er last van hebt en kan vast gaan zitten in je systeem. Hoe dieper je het vastzet hoe meer het zich vastbijt in de cellen van je lichaam en zo voor lichamelijke, mentale, psychische of energetische klachten kan zorgen.

Met NEI nemen we je klacht als uitgangspunt. Met behulp van mijn biotensor (een meetinstrument) kijken we wat jouw onderbewustzijn hierover te vertellen heeft. Zo wordt bewust gemaakt wat onbewust was. We gaan op zoek naar de onverwerkte emotie en naar wanneer je soortgelijke emotie eerder hebt gevoeld en in welke context. Zo wordt duidelijk wat er is gebeurd in het verleden, waardoor je nu in het heden ergens last van hebt. NEI helpt je deze emotionele blokkades op te ruimen.

Afhankelijk van de klacht en de inzet van jou, heb je vaak al voldoende aan 1 tot 3 consulten. Tussen elk consult zit minimaal 2 weken. In die periode heeft je lichaam de tijd om één en ander te kunnen integreren en te verwerken.

NEI kan ingezet worden bij

 • lichamelijke klachten (hoofdpijn, rugpijn, schouderklachten, knieklachten, RSI klachten, etc.)
 • emotionele problemen (niet lekker in je vel, angst, faalangst, ongelukkig, neerslachtig, verdriet, stress, burn-out, gebrek aan zelfvertrouwen, moeite met grenzen kunnen aangeven, belemmerende gedachten/emoties, verlies, rouw etc.)
 • slaapproblemen
 • darmklachten
 • hormoon gerelateerde klachten
 • allergie, huiduitslag, hooikoorts, eczeem
 • gedragsproblemen (ADHD, autisme, etc.)
 • chronische ziekten (prikkelbare darm, migraine, reuma, diabetes, etc.)
 • persoonlijke ontwikkeling (je wilt het anders, een check-up, etc.)
 • zwangerschap of kinderwens
 • leerproblemen (dyslexie, dyscalculie, etc.)

Investering NEI-consult € 85,00

Wil je ontdekken wat NEI voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak voor in de maand juni of juli 2024, dan geldt voor jou voor één consult de speciale prijs van € 57,00.

Plan een afspraak

Je kunt het formulier gebruiken om direct een afspraak aan te vragen.

Maak een afspraak