Wat is jouw doel op aarde?

Waar wil jij naar toe? Wat wil jij realiseren in je leven? Heb je toekomstdromen of leef je je leven letterlijk uit?

Om je talenten te ontwikkelen is het belangrijk dat je je vrij voelt om te zijn wie je bent en te doen wat je wilt. Dan kan je je koers bepalen. Vaak zien we dat er nog wel wat struggels zijn voordat dit gevoelt word. Wat kan er blokkeren op dit gebied? Het kunnen belemmerende overtuigingen van jezelf zijn, maar ook van je familiesysteem. Ben jij vrij om te doen wat je wilt doen? Of leef je volgens de wensen van je ouders en familie? Doe je wat er van je verwacht wordt of volg je je eigen weg? We rennen vaak maar door in een poging iedereen tevreden te houden. Je wil het anders en daar wil je wat voor doen. Maar hoe?

Tijdens een NEI-consult gaan we kijken of je helemaal in je lijf zit of dat je hoofd overuren maakt. Het is belangrijk dat je helemaal ‘geaard’ bent, want dan kan je leven in het hier en nu en kan je oppakken wat er op je pad zich voordoet. Wat belemmerd jou en kunnen we dit ‘vrij’ maken?

In een vervolg consult gaan we dan jouw route bepalen. Welke route wil je ‘varen’ ? Welke obstakels kom je tegen? Kan jij vrij varen? Wat belemmert je om daar te komen? Welke hulpbronnen kun je inzetten in de vorm van kwaliteiten die je al bezit? Kunnen deze helpen om jouw obstakels te overwinnen?

Investering NEI – consult € 85,00

Plan een afspraak

Je kunt het formulier gebruiken om direct een afspraak aan te vragen.

Maak een afspraak