Anneke

Door kanker werden mijn eierstokken verwijderd en daardoor kwam ik in een heftige overgang terecht. Door mega heftige opvliegers lag ik elke nacht meerdere keren op de badkamervloer om af te koelen. Ik ben altijd een slechte slaper geweest, maar dit was wel heel erg. Het kostte mij bergen energie en het maakte mij erg vermoeid, dat ik dan weer weet aan de chemobehandelingen. Blij dat ik (nog) leefde accepteerde ik mijn “nieuwe” leven.
Toen Jacqueline mij vertelde over haar opleiding tot NEI therapeut, vroeg ik haar om een NEI sessie. Waarom zou ik mij erbij neerleggen? Wie weet? Misschien ging het wel helpen …
Ik kreeg veel inzichten in mijzelf en mijn bestaan. Onbewust waren er veel blokkades in mij, die zeker meespeelden met mijn opvliegers. Ik mocht veel blokkades verwerken. Ik ben nog niet klaar met de therapie, maar ik heb ‘s nachts nauwelijks nog opvliegers.
Bij Jacqueline voel ik mij veilig genoeg om de (onbewuste) blokkades die in mij zitten/zaten onder ogen te zien en te bespreken.
Ik ben haar dankbaar dat ze altijd tijd vrij maakt voor eventuele nazorg (korte NEI sessie).

Erika

Een NEI sessie gehad voor het oplossen van lichamelijke klachten: “Het is niet de rug die pijn doet maar de last die je draagt”.
Gekeken wat voor blokkades er waren en door die te erkennen en los te koppelen ervaarde ik gelijk pijnverlichting. Ik kwam er dus achter wat de last was en daar ben ik thuis mee aan de slag gegaan en heb nog geen last weer gehad. Heel fijn! Dank je wel!

Ilona

Via Jacqueline kennis gemaakt met NEI therapie. Ik wist niet wat NEI was, door haar uitleg over NEI werd ik nieuwsgierig en hebben we een sessie ingepland. In het begin vond ik het nog lastig te begrijpen hoe deze “toverstok” zoals ik hem noem, mij kon helpen.
Na de 1e sessie was ik volledig overtuigd over NEI therapie, het gaf alleen maar rust en verheldering. NEI geeft je zoveel inzicht over waarom je bent zoals je bent. Waarom je bepaald gedrag vertoond door eerder meegemaakte gebeurtenissen en hoe je dit patroon kan doorbreken. Of waarom lichamelijke klachten aanwezig zijn. Het mooie aan NEI is dat de “toverstok” altijd eerlijk antwoord op wat je echt in je onderbewust zijn voelt. Vaak weet je dit onbewust wel maar het wordt dan nog extra bevestigd. Jacqueline geeft je alle vertrouwen en uitleg tijdens een sessie waardoor je 100% jezelf kan “geven”.

Margriet

Echt zo bijzonder wat NEI met je doet en wat het in je “los” maakt.

Ik zou het echt iedereen aanraden, er worden zoveel vragen beantwoord, niet alleen mentaal maar ook fysiek.

Super bedankt dat je mij hebt leren “voelen”, jouw positieve kracht geeft mij echt een andere kijk om mezelf te zijn en op mijn leven.

Alie

Jarenlang al moeite met mijn stoelgang. En helemaal op andere plaatsen dan thuis ging ik echt niet naar het toilet.  En een ding stond altijd voor mij vast, hiervoor wil ik  niet standaard medicatie voor gebruiken.  Vezelrijk eten, kiwi’s eten, meer bewegen,  noem maar op…  Van alles geprobeerd maar nooit langdurig effect.  Ik had wel ervaren dat wanneer ik stress had, ik nog meer moeite had met mijn stoelgang. Letterlijk en figuurlijk vasthouden.

Toen Jacqueline vertelde over de NEI opleiding die ze ging volgen, was direct mijn opmerking. Dat spreekt me aan. Ik wil wel eens uitzoeken wat er nu echt de oorzaak van is, dat ik letterlijk en figuurlijk  “vasthoud”.

Na de eerste sessie, waar ik veel bewustwording heb ervaren, moest ik ook  een behoorlijke hoeveelheid magnesium gaan gebruiken. Ik sliep als een roosje, ik dacht: “logisch met deze dosering. Echter, na de tweede sessie moest ik hier helemaal mee stoppen. En tot mijn grote verbazing sliep ik nog als een roosje.  Waar ik voorheen vaak wakker werd in de nacht en dan ook echt klaarwakker was, gebeurde niet meer.  En echt een verbetering qua stoelgang. Helemaal verbaasd was ik dat ik zelfs op mijn werk naar het toilet was geweest.

Bewustwording: Jarenlang praatte ik iets goed wat mij als kind altijd boos en verdrietig maakte maar waarvan ik ook zei: “ik snap het wel”. Tijdens een NEI sessie kwam bij mij het besef en zei ik hardop: “ik  snap het wel maar ik begrijp het niet”.  Al pratende kon ik het een plaatsje geven.

Tot mijn verbazing kwam er tijdens een NEI sessie ook iets naar voren wat mij jaren geleden erg gekwetst heeft. Als ik hier aan terug dacht voelde ik steeds weer de verontwaardiging en enige boosheid.  Dit is tijdens de NEI sessie losgekoppeld, Ik mocht het loslaten. En natuurlijk ben ik deze situatie niet vergeten maar  ik kan er aan terug denken zonder mij boos en gekwetst te voelen. Het “plaagt” mij niet meer.

Na de sessies, heb ik keuzes gemaakt. Verandering van baan, ook zelf een biotensor aangeschaft en mij opgegeven voor de eerste workshop.  Ik sta weer steviger en met meer zelfvertrouwen in mijn schoenen.

Dochterlief inmiddels ook een sessie gedaan bij Jacqueline,  Fysieke klachten waar niet echt een reden voor gevonden kon worden. Huilen om niets, enorm boos en chagrijnig zijn (om niets) waar ze zelf ook niet gelukkig van werd.  Tijdens de NEI sessie bleek dat het meisje op haar tenen liep om aan alle verwachtingen te kunnen voldoen. Eigenlijk zich zelf niet accepteren hoe ze is. Ook voor haar bewustwording en is er een stukje zelfacceptatie in gang gezet. Na deze sessie enorm moe, maar ook vreselijk gapen, ze liet los.. Mijn dochter zegt zelf: Ik vond het wel fijn, ik was daarna wel moe maar sliep die nacht goed.  Ook zij pakt in huis de biotensor om soms bevestiging te krijgen.

Jantje

Ik heb 2x een NEI behandeling mogen ervaren en heb verteld waar ik vaak tegenaan loop. Best wel spannend wat het met mij ging doen. Wat mij verbaasde is dat wat je denkt niet te kunnen weten en tijdens het testen toch kan vertellen wat er in het verleden gaande was. Wel emotioneel maar ook blij en voel opluchting om een plekje te geven aan wat voor mijn gevoel nog niet “verwerkt ” was. Zeker de moeite waard om het eens te proberen en je hart te luchten en een plekje te geven. Sta er voor open en volg je gevoel en je zal verbaasd zijn wat voor energie je ervoor terug krijgt.