Wervelkolom – de steun van het lichaam

De wervelkolom staat in directe verbinding met de organen en psyche. Verkeerd staande wervels kunnen verschillende klachten veroorzaken. Bekend is ook dat problemen in handen, armen en schouders dikwijls door dislocaties van de onderste halswervels, dan wel de eerste borstwervels veroorzaakt worden. Problemen in voeten, enkels, knieën, benen of heupen staan vaak in verbinding met de lendenwervels.

Vele klachten op het gebied van de wervelkolom en de gewrichten hebben ook een diepere oorzaak. Klachten kunnen ontstaan als wij het gevoel hebben niet opgewassen te zijn tegen situaties en gebeurtenissen van buitenaf maar ook met hoe de mens met zijn/haar gedachten en gevoelens omgaat.
De wervelkolom kan dus onder druk komen te staan op het moment dat er emoties onderdrukt worden. Het heeft letterlijk uitwerking op onze basis en vaak is het een samenvoeging van al onze klachten. Bij klachten probeert je lichaam je dus iets te vertellen.

Tijdens een NEI-consult kan ik uittesten welke wervels er op dat moment aandacht vragen, waar deze wervel mee in verband staat en welke gerelateerde klacht daarbij hoort. Hier kunnen we bepaalde thema’s uithalen, welke we als ingang kunnen gebruiken om de wervels weer in balans te krijgen.

Prijs NEI – consult € 85,00

Plan een afspraak

Je kunt het formulier gebruiken om direct een afspraak aan te vragen.

Maak een afspraak