Ons lichaam is erop gericht om alles te kunnen verdragen/verwerken wat we binnenkrijgen. Toch kan o.a. stress, emotie, toevoegingen in het water en eten ervoor zorgen dat we voeding niet altijd verteren op een manier zoals het zou moeten. We kunnen een overgevoeligheid, intolerantie of een allergie ontwikkelen.

Een allergie is een weerstand tegen een voedingsstof, persoon of dier. We reageren allergisch omdat ons lichaam deze stof van buitenaf niet kan verdragen of verwerken. Vaak resoneren er andere allergieën of overgevoeligheden mee. Je kan dan bepaalde klachten ervaren; opgeblazen gevoel, onrustig voelen, (buik)krampen, (gal)bultjes, jeuk, hoofdpijn, eczeem, niezen, hooikoorts.

Tijdens een NEI-consult nemen we de klachten onder de loep en testen we uit wat het hoofdallergeen is en wat daarop meeresoneert. We gaan op zoek naar de emotionele verstoring achter de allergie, overgevoeligheid of intolerantie  en wat daar de boodschap van is geweest. Wat heeft het je te vertellen?

Als je snapt wat het je te vertellen heeft, wat de boodschap is en je hebt hieraan kunnen werken, heeft het lichaam het niet meer nodig om allergisch te reageren.

Investering NEI – consult € 85,00

Plan een afspraak

Je kunt het formulier gebruiken om direct een afspraak aan te vragen.

Maak een afspraak