Een kinderwens, een verlangen ..

Zwanger worden; het is zeker niet iets wat je op een afgesproken tijdstip kan regelen. Een kindje wat wil gaan groeien bij de moeder in de buik is een wonder. Wat als dit niet vanzelf gaat en je iedere maand weer de teleurstelling voelt? Of misschien heb je één of meerdere miskramen gehad en heb je het gevoel dat je lichaam je in de steek laat. De emoties die dit teweeg brengt kunnen gaan vastzitten in je lichaam, dit kan blokkades geven. Zodra we in beeld hebben waar de blokkades liggen gaan we aan de slag om deze op te ruimen. Na een NEI consult komt er altijd iets in beweging wat ten goede komt van jou. Je voelt je hierna weer sterker voor een nieuwe poging om zwanger te worden. Ook mannen kunnen blokkades of belemmerende overtuigingen hebben. Desgewenst kunnen we ook hier aandacht aan besteden, zodat jullie samen verbinding blijven houden.

Zwangerschap

Blijdschap, je bent zwanger. Een speciale periode is aangebroken waarin je je vol vertrouwen mag voorbereiden op de komst van je kindje. Deze hele periode is belangrijk voor jou en je kindje en je wilt deze natuurlijk zo fijn mogelijk beleven. De ene vrouw doorloopt een zwangerschap fluitend, en een ander krijgt allerlei klachten. Denk aan aanhoudende misselijkheid, pijn in je rug en/of bekken, hoge bloeddruk, aanhoudende vermoeidheid, emotioneel minder sterk voelen, slecht slapen, hoofdpijn. NEI therapie kan ondersteunend zijn om klachten die tijdens de zwangerschap ontstaan te verminderen. 

Bevalling

Dan komt de bevalling / geboorte in-zicht. Bevallen roept bij iedere vrouw verschillende emoties op. Je kunt je erop verheugen, zorgen over maken, maar ook bang voor zijn. NEI kan je dan helpen. Samen kijken we waar de kern van jouw angst of zorg zit zodat je vol vertrouwen naar de bevalling toe kan leven. 

Na de bevalling is het ook mooi om een NEI-consult voor jezelf in te plannen. Hoe is de bevalling gegaan? Voel je je een trotse moeder? Of loop je misschien nog ergens tegenaan wat niet fijn voelt? Als er eventueel nog iets in de weg zit kunnen we dit opruimen zodat je optimaal kan genieten van mama zijn.

Investering NEI – consult € 85,00

Plan een afspraak

Je kunt het formulier gebruiken om direct een afspraak aan te vragen.

Maak een afspraak