Innerwave voedingssupplementen en Eqology Omega 3 Olie en Vitamine K2/D3

 

“Schoonheid is een balans tussen innerlijk en uiterlijk”

Je gezicht is een spiegel van wie jij bent. Het vertelt iets over je gevoelens en je gezondheid.Goed zorgen voor jezelf betekent aandacht schenken aan je gezondheid en aan wat er binnenin je leeft en aan uiterlijke verzorging.

De binnenkant van je lichaam: het fundament van je gezondheid

  • Water drinken (1.5 – 2 liter p.d.) met Keltische zeezout (dosering is ¼ theelepeltje op één liter water)
  • Gezonde voeding (naar behoefte aangevuld met extra voedingssupplementen)
  • Inname van voldoende Omega-3 olie in combinatie met vitamine K2/D3

Gezond van binnen, mooi van buiten

Wat je eet en hoe je leeft, bepaalt voor een groot deel hoe je eruitziet. Een goede spijsvertering is dus niet alleen cruciaal voor je gezondheid, maar ook van belang voor je huid. Niet alle voeding gaat rechtstreeks naar de huid. Zelfs wanneer je altijd gezond eet, ontvangt je huid wat overblijft: kruimels. Je vitale organen zijn ten slotte belangrijker om te blijven functioneren dan je huid. Hoe beter je van binnen in balans bent, hoe stralender je huid.

Compenseer met voedingssupplementen

Dankzij voedingssupplementen compenseer je tekorten in je voeding. Ook is het mogelijk dat je door bv. een verkoudheid, vermoeidheid, stress, (intensief) sporten of hormoonschommelingen behoefte hebt aan extra voedingsstoffen.

Innerwave 100% natuurlijk

De voedingssupplementen van Innerwave kunnen je helpen om je dagelijkse hoeveelheid voedingsstoffen, vitaminen en mineralen op een gezond peil te houden. Deze supplementen zijn 100% natuurlijk, dat betekent vrij van gluten, gist, ei, melk, noten, soja, schaaldieren, conserveringsmiddelen, synthetische kleur- en smaakstoffen, kruiden, zoetstoffen en suikers.

Een betere gezondheid dankzij pure Arctic Oil van Eqology

De voedingssupplementen van Eqology worden ontwikkelt op basis van natuurlijke ingrediënten en de unieke kracht van de natuur. Het bedrijf, het merk en de producten vinden hun oorsprong in de ongerepte Noorse natuur: de fjorden, de bergen en de oceaan. Deze zuiverheid vindt je terug in alles wat ze doen.

Start nu met het Gouden Duo en ontvang recepten voor een gezonde leefstijl cadeau. Actie geldig t/m december 2024.

Producten

Voedingssupplementen