Prijs van de Detox – vastenkuur is € 219,00 en is inclusief:

 • (Telefonisch) intake gesprek
 • Begeleiding en ondersteuning gedurende de gehele detoxkuurfase per app en mail of in overleg per telefoon.
 • 6 darmreinigende en darmfunctie herstellende producten
 • Een gedetailleerd kuurboekje als duidelijke handleiding. In het kuurboekje wordt stap voor stap zeer duidelijk uitgelegd hoe de kuur op een juiste wijze dient te worden gevolgd.
 • Advies over hoe verder na de kuur, incl. receptenboek voor 4 weken

De Innerwave kuur zónder spoeling bestaat uit de volgende fases, op weg naar een gezond, fit en vitaal lichaam:

 1. De Voorbereidingsfase (5 dagen)
  Tijdens deze fase bouw je je normale voedingspatroon geleidelijk aan af ( je gebruikt o.a. geen koffie, suiker, zuivel, vlees, tarwe, je gaat terug naar de basis van groente, fruit, zaden en noten) en begin je met innemen van de volgende Innerwave supplementen: een hoogwaardige kruidenformule, organisch gerstegraspoeder, (rijk aan vitaminen, mineralen en anti-oxidanten) en Chlorella (een zeer mineraalrijk microalgen supplement) die de darmen reinigen, de darmwerking reguleren en die alvast zorgen voor een verwijdering van schimmels en slechte bacteriën uit de darmen.
 2. De Detox vasten fase (3, 5 of 7 dagen)
  Tijdens deze fase wordt vasten aangeraden voor het meest optimaal reinigende effect. Tijdens deze kuur heb je géén hongergevoel dankzij de Innerwave supplementen. Deze reinigen de darm, absorberen gifstoffen en zorgen voor een vol gevoel in de maag. De Innerwave supplementen gerstegras  en Chlorella zorgen ervoor dat je alle belangrijke voedingstoffen binnenkrijgt zoals vitaminen, mineralen, aminozuren, anti-oxidanten en sporenelementen. Een futloos gevoel wordt hierdoor voorkomen.
  Tijdens de vasten fase maak je zelf de juices met een slowjuicer of blender. In het Innerwave kuurboek vind je diverse heerlijke recepten samengesteld door Rens Kroes. Heb je geen tijd of zin om zelf te juicen, bestel dan onze all in kuur, inclusief de sapjes van Cooljuice.
 3. De Opbouwfase (4 dagen)
  Deze laatste fase bestaat uit het weer opbouwen van een normale en gezonde voeding met daarbij ondersteuning van de darmregulerende Innerwave supplementen en versterking van de darmflora met de Innerwave Probiotica.