Prijs van de Milde Vastenkuur is € 213,00 en is inclusief:

 • (Telefonisch) intake gesprek
 • Begeleiding en ondersteuning gedurende de gehele detoxkuurfase per app en mail of in overleg per telefoon
 • 5 voedingssupplementen:
  • voor het opnemen en afvoeren van gifstoffen uit de darm
  • voor de ontgifting van de lever en het aanvullen van mineralen, vitamines en essentiële antioxidanten
  • voor het ondersteunen van het immuunsysteem en het verbeteren van de darmflora en het optimaliseren van de spijsvertering.
  • voor het reinigen van de dunne darm, magnesiumsulfaat
 • Een kuurboekje als duidelijke handleiding met gedetailleerde uitleg, tips en achtergronden van het programma. In het kuurboekje vind je per programmadag een beschrijving van de voeding en recepten voor ontbijt, tussendoortjes, lunch en diner.
 • Een handige boodschappenlijst met alle producten en ingrediënten die tijdens het programma benodigd zijn
 • Advies over hoe verder na de kuur, incl. receptenboek voor 4 weken

Innerwave mild vastenkuur is een unieke kuur, waarbij je mag blijven eten!

Deze 9-daagse kuur zorgt voor een grondige reiniging van je lichaam. De kuur is ideaal ter voorbereiding op een leefstijlverandering óf na een zwangerschap, of na bv een antibioticakuur of als je problemen met je huid ervaart. De vastenkuur maakt je weer bewust van wat je eet en waarom je eet.
De mild vastenkuur kent daarnaast nog vele andere voordelen. De kuur zal je energieniveau bevorderen, een betere nachtrust stimuleren, bijdragen aan een mooiere huid en een meer heldere geest, geeft een snellere verbranding, betere spijsvertering, betere doorbloeding en leidt tot een paar kilo gewichtsafname.

Op weg naar een gezond, fit en vitaal lichaam in 3 fasen:

 1. De Voorbereidingsfase (3 dagen)
  Tijdens deze fase bouw je je normale voedingspatroon geleidelijk aan af ( je gebruikt in de loop van de dagen o.a. geen koffie, suiker, zuivel, vlees, tarwe, je gaat terug naar de basis van groente, fruit, zaden en noten) en begin je met innemen van de volgende Innerwave supplementen: Vitamix en de Detox capsule.
 2. De Mild vasten fase (3 dagen)
  Deze fase stimuleert het ontgiften van organen. Het supplement magnesiumsulfaat zorgt ervoor dat de  afvalstoffen in de dunne darm loskomen zodat deze via de natuurlijke weg je lichaam verlaten. Verder neem je in deze fase de Vitamix en Detox capsule.
 3. De Opbouwfase (3 dagen)
  Deze laatste fase bestaat uit het weer opbouwen van een normale en gezonde voeding. Je laat je lichaam weer langzaamaan wennen aan wat zwaardere voeding. Vanaf dag 10 start je met de Pré- en probiotica gedurende een maand neem je 2 capsules voor het slapen gaan. Dit supplement zorgt ervoor dat de gezondheidshuishouding in de darmen wordt gestimuleerd.