Door kanker werden mijn eierstokken verwijderd en daardoor kwam ik in een heftige overgang terecht. Door mega heftige opvliegers lag ik elke nacht meerdere keren op de badkamervloer om af te koelen. Ik ben altijd een slechte slaper geweest, maar dit was wel heel erg. Het kostte mij bergen energie en het maakte mij erg vermoeid, dat ik dan weer weet aan de chemobehandelingen. Blij dat ik (nog) leefde accepteerde ik mijn “nieuwe” leven.
Toen Jacqueline mij vertelde over haar opleiding tot NEI therapeut, vroeg ik haar om een NEI sessie. Waarom zou ik mij erbij neerleggen? Wie weet? Misschien ging het wel helpen …
Ik kreeg veel inzichten in mijzelf en mijn bestaan. Onbewust waren er veel blokkades in mij, die zeker meespeelden met mijn opvliegers. Ik mocht veel blokkades verwerken. Ik ben nog niet klaar met de therapie, maar ik heb ‘s nachts nauwelijks nog opvliegers.
Bij Jacqueline voel ik mij veilig genoeg om de (onbewuste) blokkades die in mij zitten/zaten onder ogen te zien en te bespreken.
Ik ben haar dankbaar dat ze altijd tijd vrij maakt voor eventuele nazorg (korte NEI sessie).