Jarenlang al moeite met mijn stoelgang. En helemaal op andere plaatsen dan thuis ging ik echt niet naar het toilet.  En een ding stond altijd voor mij vast, hiervoor wil ik  niet standaard medicatie voor gebruiken.  Vezelrijk eten, kiwi’s eten, meer bewegen,  noem maar op…  Van alles geprobeerd maar nooit langdurig effect.  Ik had wel ervaren dat wanneer ik stress had, ik nog meer moeite had met mijn stoelgang. Letterlijk en figuurlijk vasthouden.

Toen Jacqueline vertelde over de NEI opleiding die ze ging volgen, was direct mijn opmerking. Dat spreekt me aan. Ik wil wel eens uitzoeken wat er nu echt de oorzaak van is, dat ik letterlijk en figuurlijk  “vasthoud”.

Na de eerste sessie, waar ik veel bewustwording heb ervaren, moest ik ook  een behoorlijke hoeveelheid magnesium gaan gebruiken. Ik sliep als een roosje, ik dacht: “logisch met deze dosering. Echter, na de tweede sessie moest ik hier helemaal mee stoppen. En tot mijn grote verbazing sliep ik nog als een roosje.  Waar ik voorheen vaak wakker werd in de nacht en dan ook echt klaarwakker was, gebeurde niet meer.  En echt een verbetering qua stoelgang. Helemaal verbaasd was ik dat ik zelfs op mijn werk naar het toilet was geweest.

Bewustwording: Jarenlang praatte ik iets goed wat mij als kind altijd boos en verdrietig maakte maar waarvan ik ook zei: “ik snap het wel”. Tijdens een NEI sessie kwam bij mij het besef en zei ik hardop: “ik  snap het wel maar ik begrijp het niet”.  Al pratende kon ik het een plaatsje geven.

Tot mijn verbazing kwam er tijdens een NEI sessie ook iets naar voren wat mij jaren geleden erg gekwetst heeft. Als ik hier aan terug dacht voelde ik steeds weer de verontwaardiging en enige boosheid.  Dit is tijdens de NEI sessie losgekoppeld, Ik mocht het loslaten. En natuurlijk ben ik deze situatie niet vergeten maar  ik kan er aan terug denken zonder mij boos en gekwetst te voelen. Het “plaagt” mij niet meer.

Na de sessies, heb ik keuzes gemaakt. Verandering van baan, ook zelf een biotensor aangeschaft en mij opgegeven voor de eerste workshop.  Ik sta weer steviger en met meer zelfvertrouwen in mijn schoenen.

Dochterlief inmiddels ook een sessie gedaan bij Jacqueline,  Fysieke klachten waar niet echt een reden voor gevonden kon worden. Huilen om niets, enorm boos en chagrijnig zijn (om niets) waar ze zelf ook niet gelukkig van werd.  Tijdens de NEI sessie bleek dat het meisje op haar tenen liep om aan alle verwachtingen te kunnen voldoen. Eigenlijk zich zelf niet accepteren hoe ze is. Ook voor haar bewustwording en is er een stukje zelfacceptatie in gang gezet. Na deze sessie enorm moe, maar ook vreselijk gapen, ze liet los.. Mijn dochter zegt zelf: Ik vond het wel fijn, ik was daarna wel moe maar sliep die nacht goed.  Ook zij pakt in huis de biotensor om soms bevestiging te krijgen.